Over ons

Ik ben Mark Niels. Vanaf mijn 17e ben ik werkzaam in de beton. Eerst bij Betonpompen Exploitatie Gelderland te Nijmegen. Beter bekend als de B.E.G.. Hier heb ik als onderhoudsmonteur de nodige ervaring opgedaan. Onder de vleugels van mijn vader, Joop Niels, directeur B.E.G., werd ik overal ingezet. Daarna ben ik werkzaam geweest als betonpompmachinist bij het betonpompbedrijf Gebr. Van Antwerpen. Door een bedrijfsongeval ben ik er een tijdje tussenuit geweest. Na een aantal operaties en arbeidsongeschikt verklaard te zijn, ben ik samen met mijn arbeidscoach op zoek gegaan naar wat ik nog wel kon. Een van de taken die mijn vader deed, bij de B.E.G. was de planning. Dit is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Samen met mijn communicatieve vaardigheden, bracht het mij op het idee om hier iets mee te gaan doen. Zo ben ik per 1 juli 2015 begonnen met NiceJobs. Een snelgroeiend bedrijf dat bemiddelt tussen medewerkers en werkgevers. We detacheren betonmixerchauffeurs, betonpompmachinisten, bulkwagenchauffeurs en dosseerders. De begeleiding van het personeel is in goede handen bij onze beroepsprofessionals alsmede bij de HR-collega’s. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk dit is.

Gelet op de groeiende vraag naar personeel in de betonmortel en de aantrekkende economie, ben ik van mening dat er een mooie tijd voor mijn bedrijf is aangebroken. Heb je interesse om als chauffeur of dosseerder aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op.

Sinds 2018 kan ik met trots vermelden dat we een aantal betonmixerwagens in de verhuur hebben. We verhuren deze betonmixerwagens inclusief chauffeur. Heb je interesse? Neem contact met me op.