Werkgever

Ben je op zoek naar tijdelijk personeel of voor een langere periode? Nice Jobs BV bemiddelt tussen medewerkers en werkgevers. We detacheren o.a. betonmixerchauffeurs, betonpompmachinisten en bulkwagenchauffeurs. Onze medewerkers zijn flexibel en inzetbaar in een groot gedeelte van Nederland.

Sinds 19 maart 2020 zijn we gecertificeerd met het SNA-keurmerk en worden we vermeld op de site van Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van de inleners van arbeid en opdrachtgever van werk te beperken.

 

Nice Jobs Betonmixer Verhuur BV verhuurt betonmixers met chauffeur. We hebben een aantal betonmixers verspreid staan over een groot gebied van Nederland, waardoor we in heel Nederland, maar ook in het grensgebied in België en Duitsland inzetbaar zijn. De standplaatsen van onze betonmixers zijn in de omgeving van Arnhem, Delft, De Rips, Deventer, Dordrecht, Helmond, Heijen, Hoorn, Huissen, Landgraaf, Mill St-Hubert, Nieuwegein, Rotterdam en Ulft. Heb je interesse? Neem contact met ons op.